Ακολουθήστε μας:

Λίγα λόγια για την εταιρία

Αρχική Η εταιρία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για την εταιρία

Με τεχνογνωσία από το 1975

Η παρουσία μας στην κατασκευή και το εμπόριο σε σκελετά επίπλων  ξεκινάει το 1975 από τον Γιάννη Αρβανίτη.
Έχοντας ως προτεραιότητα τη μέγιστη αντοχή και διάρκεια της κατασκευής, δημιουργούμε χειροποίητους ξύλινους σκελετούς σαλονιών, κρεββατιών, πολυθρόνων, μπρεζέρων, σκαμπό και οποιοδήποτε έπιπλο σχετίζεται με το καθιστικό του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου όπως καφετέρια, ξενοδοχείο, κέντρο διασκέδασης, μπαρ.

Μέσα από μεγάλη γκάμα υλικών, διαφορετικών τρόπων κατασκευής, πολλαπλές δυνατότητες επιλογής με βάση τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τα κριτήρια των συνεργατών,την πολυετή εμπειρία μας και καταρτισμένο προσωπικό, είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σχεδιαστική πρόκληση και επιθυμία.

Η ποιότητα μας χαρακτηρίζει και τις συνεργασίες μας

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η αμεσότητα στην παράδοση που αποτελεί πολιτική της επιχείρησή μας και κυρίως η προσωπική σχέση που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, είναι οι λόγοι που μας έχουν εμπιστευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της βιομηχανίας επίπλου και βιοτέχνες που ασχολούνται με την ταπετσαρία του καναπέ σε όλη την Ελλάδα.

Με διάθεση για νέες ιδέες, όρεξη για κατασκευές, αγάπη για τη διακόσμηση και το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, σας περιμένουμε στις καινούργιες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Φιλικά
Βαλάντης Αρβανίτης